Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

Από τον δρόμο στο Cloud με την Schmitz

Από τον δρόμο στο Cloud με την Schmitz

Από το δρόμο στο σύννεφο

Κάθε όχημα το παράγει, κάθε επιχείρηση το θέλει. Τα δεδομένα τηλεματικής είναι σήμερα η πιο καυτή πληροφορία στις οδικές μεταφορές. Και τα ολοκληρωμένα δεδομένα μεταφορών είναι ζωτικής σημασίας για μια διαφανή αλυσίδα εφοδιασμού.

TrailerConnect® Data Management Center

Η τηλεματική μας TrailerConnect® εξασφαλίζει αξιόπιστη ροή δεδομένων. Μοιραστείτε με ασφάλεια τα δεδομένα σας και προστατέψτε το δίκτυο μεταφορών σας με το TrailerConnect® Data Management Center από το Schmitz Cargobull. Η πλατφόρμα που συμμορφώνεται με τον GDPR λειτουργεί σαν φίλτρο μεταξύ των δεδομένων μεταφοράς σας και των πλατφορμών Ορατότητας σε πραγματικό χρόνο. Και μπορείτε να επιλέξετε τα δεδομένα που μοιράζεστε με άλλους.

Ερωτήσεις σχετικά με το χειρισμό δεδομένων μεταφοράς

Ο κλάδος των μεταφορών είναι κατακερματισμένος. Η χρήση δικτύων υπεργολάβου είναι εκτεταμένη. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά τον έλεγχο της ροής δεδομένων μια πρόκληση. Η βιομηχανία και ιδίως οι μεταφορείς συχνά απαιτούν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι λειτουργεί η ασφαλής μεταφορά δεδομένων!
Πώς δημιουργεί ασφάλεια το Κέντρο Διαχείρισης Δεδομένων TrailerConnect®

Ανταλλαγή δεδομένων μέσω πλατφορμών Ορατότητας σε πραγματικό χρόνο

Οι πλατφόρμες Real Time Visibility (RTV) επιτρέπουν την ανταλλαγή δεδομένων που σχετίζονται με την περιήγηση μεταξύ μεταφορέων, υπεργολάβων και εντολέων. Όλα τα τηλεματικά δεδομένα μεταδίδονται σε αυτές τις πλατφόρμες και είναι διαθέσιμα στον πελάτη και στον χειριστή της πλατφόρμας. Αυτό εξασφαλίζει μια διαφανή αλυσίδα εφοδιασμού, αλλά παρέχει επίσης πληροφορίες για το δίκτυο μεταφορών και τη χρήση της ικανότητας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις πλατφόρμες για τον προγραμματισμό των μεταφορών, για παράδειγμα.

Ασφαλής μεταφορά δεδομένων με το Κέντρο διαχείρισης δεδομένων

Το Κέντρο Διαχείρισης Δεδομένων TrailerConnect® δημιουργήθηκε για μεταφορείς και βασικούς παρόχους υπηρεσιών εφοδιαστικής. Συνδέεται εύκολα με δημοφιλή τηλεματικά συστήματα και πλατφόρμες και εξασφαλίζει ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων. Τα δεδομένα που σχετίζονται με την περιήγηση συλλέγονται σε μια περιοχή που είναι προσβάσιμη μόνο από τον αποστολέα. Χρησιμοποιώντας επιλογές φίλτρου, ο προωθητής μπορεί να αποφασίσει ποιες πληροφορίες πρόκειται να διαβιβαστούν.

Το σύστημα TrailerConnect®

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το TrailerConnect® Telematics είναι διαθέσιμες στο Κέντρο διαχείρισης δεδομένων TrailerConnect®. Εκτός από διάφορες εφαρμογές για προβολή από κινητά, η πλατφόρμα προσφέρει ενότητες για μεμονωμένη χρήση δεδομένων.

Το TrailerConnect® FleetTrack είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε στοιχεία που σας παρέχει μηνύματα, αξιολόγηση και αναφορές για τον προγραμματισμό και τη στρατηγική σας.

Με το TrailerConnect® TourTrack, τα δεδομένα διαμορφώνονται κατά παραγγελία. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως η γεωφράξη, όπου μπορούν να οριστούν τα σημεία έναρξης, ανάπαυσης και τέλους μιας περιοδείας.

Αντί επιλόγου

Τα ανταλλακτικά της Schmitz Cargobull μαζί με πλήθος αξεσουάρ για το φορτηγό σας, τον τράκτορα, την καρότσα (επικαθήμενο & συρόμενο) θα τα βρείτε στο κατάστημα μας και στο ηλεκτρονικό site μας.

Stamatis