Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

Αυξημένη ζήτηση για dolly τρέιλερ της Schmitz

Αυξημένη ζήτηση για dolly τρέιλερ της Schmitz

Αυξάνονται συνεχώς οι πελάτες για τη νέα γενιά του συστήματος ζεύξης δύο αξόνων dolly της Schmitz Cargobull.

Τι είναι το Dolly trailer;

Τα συγκεκριμένα τρέιλερ αποτελούνται από ένα τραπέζι δύο αξόνων, και φέρουν μια κοτσαδούρα για ζεύξη με το μπροστινό όχημα κι ένα πέταλο που μπορεί να δεχτεί επικαθήμενες ρυμούλκες. Όλα αυτά, σε μία ρυμούλκα μόλις πέντε μέτρων.

Που κατασκευάζεται;

Η τρέχουσα γενιά κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Άλτενμπέργκε στη Γερμανία, και μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί και παραδοθεί σε πελάτες 500 μονάδες.

Πως λειτουργεί;

Όπως και τα επικαθήμενα του κατασκευαστή, οι dolly βασίζονται πάνω στο ίδιο modular σύστημα, και απευθύνονται σε πελάτες που χρησιμοποιούν οδικούς συρμούς των 25,25 μέτρων ή ακόμη και των 31,5.

Σε τι χρησιμεύει;

Η πιο δημοφιλής χρήση πάντως, αφορά στους αποκαλούμενους EcoDuo συρμούς, όπου δύο ημιρυμουλκούμενα τρέιλερ συνδέονται με το dolly και τον τράκτορα.

Μετακίνηση σε χώρα no dolly

Η ευελιξία του συγκεκριμένου συνδυασμού είναι προφανής. Χρησιμοποιούνται συμβατικά τρέιλερ, τα οποία οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και σε άλλες εφαρμογές, ή να ξεκοτσαριστούν και να τοποθετηθούν σε δύο τράκτορες σε περίπτωση διασυνοριακής μεταφοράς και εισόδου σε χώρα όπου δεν επιτρέπονται παρόμοιου μήκους συρμοί.

Αντί επιλόγου

Τα ανταλλακτικα αποτελουν τον σημαντικότερο τομεα του φορτηγου σας. Η επιλογή των ανταλλακτικων,  μεταχειρισμενα ή καινουργια, γνησια ή εμποριου/ιμιτασιον πρεπει να βασίζεται σε σωστή έρευνα. Το κατάστημα μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικων για φορτηγα (τράκτορες) και καρότσες(θαλάμους-ψυγεία-κουρτίνες-παραπέτο-ανατροπες-κοντεινερ) με πλήθος Schmitz Cargobull – Scania – Volvo – DAF

Το άρθρο έχει αλιευθεί από το https://troxoikaitir.gr/

Stamatis