Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

Διανομή τροφίμων με ευκολία με Schmitz Cargobull

Διανομή τροφίμων με ευκολία με Schmitz Cargobull

Ευέλικτες επιλογές ασφάλισης φορτίου για οποιοδήποτε φορτίο, είτε για τρόφιμα είτε για γενικό φορτίο.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για τον βέλτιστο προγραμματισμό της μεταφοράς σας:

✅ Ράγα στερέωσης φορτίου

✅ Τετράγωνη τηλεσκοπική μπάρα

✅ Διπολικό σύστημα

✅ Μπάρα κλειδώματος αλουμινίου

Τα οφέλη σας

Ενεργειακά αποδοτικός έλεγχος θερμοκρασίας που επιτυγχάνεται με επώνυμες μονάδες ψύξης και σώμα κουτιού θερμικής τεχνολογίας FERROPLAST®. Το εσωτερικό τους συμμορφώνεται με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις καθαριότητας και υγιεινής HACCP. Εξοικονομείτε κόστη για μερικά φορτία, ο όγκος προς ψύξη μπορεί να μειωθεί στρατηγικά.

Σύστημα συγκράτησης ψυχρού

Τα μονωμένα αμαξώματα φορτηγών ψυγείων χάνουν κρύο αέρα στο χώρο φόρτωσης όταν ανοίγουν οι πίσω πόρτες ή η ουρά πλατφόρμα ανύψωσης. Για να μειωθεί αυτή η ανταλλαγή αέρα, υπάρχουν επιλογές συστήματος συγκράτησης κρύου για την καθυστέρηση της διαφυγής κρύου αέρα.

Σταθερή πλαστική κουρτίνα

Η πλαστική κουρτίνα από μονές λωρίδες 200 mm για όλο το άνοιγμα του πίσω τοίχου είναι σταθερά στερεωμένη στο πίσω μέρος της υπερκατασκευής.

Cold restrain system

Ηλεκτρική κουρτίνα αέρα

Η αεροκουρτίνα είναι τοποθετημένη ακίνητη στο πίσω μέρος του αμαξώματος κάτω από την οροφή. Κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση, η ηλεκτρική αεροκουρτίνα ενεργοποιείται αυτόματα. Ο εξωτερικός αέρας αναρροφάται και απελευθερώνεται προς τα κάτω. Αυτό δημιουργεί μια «κουρτίνα αέρα» και ο κρύος αέρας από το χώρο φόρτωσης δεν μπορεί να διαφύγει.

Cold restrain system

Συρόμενη πλαστική κουρτίνα

Αυτή η πλαστική κουρτίνα αποτελείται από τρία μέρη και είναι σταθερά στερεωμένη στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Τα επιμέρους μέρη μπορούν να μετακινηθούν εγκάρσια.

Cold restrain system

Μονωτικές κουρτίνες με γέμιση αφρού

Η μονωμένη κουρτίνα αποτελείται από τρία κινητά τμήματα. Τα επιμέρους μέρη μπορούν να μετακινηθούν εγκάρσια και στερεώνονται στο πίσω μέρος της υπερκατασκευής.

Cold restrain system

Αντί επιλόγου

Τα ανταλλακτικα αποτελουν τον σημαντικότερο τομεα του φορτηγου σας. Η επιλογή των ανταλλακτικων,  μεταχειρισμενα ή καινουργια, γνησια ή εμποριου πρεπει να βασίζεται σε σωστή έρευνα. Το κατάστημα μας διαθέτει ποικιλία ανταλλακτικων για φορτηγα (τράκτορες) και καρότσες(θαλάμους-ψυγεία-κουρτίνες-παραπέτο-ανατροπες-κοντεινερ) Schmitz Cargobull – Scania – Volvo – DAF

 

Stamatis