Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

Μεγαλύτερη Ασφάλεια στην μεταφορά με Schmitz

Μεγαλύτερη Ασφάλεια στην μεταφορά με Schmitz

Αναζητάτε μια λύση που να σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια για τη μεταφορά πολύτιμου και ευαίσθητου φορτίου;

S.KO COOL SMART

Το ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος θυρών που βρίσκεται στο ημιρυμουλκούμενο S.KO COOL SMART προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένο άνοιγμα. Η πόρτα του ημιρυμουλκούμενου απελευθερώνεται μόνο όταν φτάσει στον προορισμό του.

Μαζί με το σύστημα τηλεματικής TrailerConnect®, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε εύκολα προϊόντα μέσω της εφαρμογής.

Τα οφέλη σας

Το νέο σύστημα διανομής αέρα – βελτιστοποιημένο με στιβαρούς αγωγούς σύνδεσης για τη μονάδα ψύξης S.CU – παρέχει ένα αποτελεσματικό, ομοιόμορφο έλεγχο θερμοκρασίας στο σώμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα εύκολο καθάρισμα, χάρη στη στεγανή συγκολλημένη λεκάνη δαπέδου και τα χωνευτά εξαρτήματα για βέλτιστη υγιεινή στο ρυμουλκούμενο.

Πακέτα εξοπλισμού
Διασυνοριακές μεταφορές

Το πακέτο εξοπλισμού TIR είναι για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στη διασυνοριακή μεταφορά εμπορευμάτων. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε όταν θέλετε να περάσετε από τη συνοριακή διάβαση με μικρότερους χρόνους αναμονής.

Φαρμακευτική μεταφορά

Η μονάδα ψύξης S.CU εγγυάται τη σωστή θερμοκρασία κατά τη μεταφορά. Αισθητήρες και καταγραφείς θερμοκρασίας παρακολουθούν αξιόπιστα και τεκμηριώνουν δεδομένα για τις επιμέρους ζώνες θερμοκρασίας στο τρέιλερ. Διατίθενται χωρίσματα, διώροφα εξαρτήματα και ράγες στερέωσης φορτίου για αποτελεσματική και ασφαλή μεταφορά.

Εξοπλισμός πορθμείων

Ασφαλής και αβλαβής μεταφορά στην ανοιχτή θάλασσα με οχηματαγωγό εξοπλισμό για να μεταφέρεται με συνοδεία και ασυνόδευτα. Πρόσδεση πορθμείου για να  στερεωθεί το ρυμουλκούμενο στο πλοίο, το σημείο πρόσδεσης με σαφή σήμανση και ένα προστατευτικό κάτω μέρος με ολίσθηση διασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία του περιουσιακού στοιχείου και των αγαθών σας.

Αντί επιλόγου

Τα ανταλλακτικα αποτελουν τον σημαντικότερο τομεα του φορτηγου σας. Η επιλογή των ανταλλακτικων,  μεταχειρισμενα ή καινουργια, γνησια ή εμποριου πρεπει να βασίζεται σε σωστή έρευνα. Το κατάστημα μας διαθέτει ποικιλία ανταλλακτικων για φορτηγα (τράκτορες) και καρότσες(θαλάμους-ψυγεία-κουρτίνες-παραπέτο-ανατροπες-κοντεινερ) Schmitz Cargobull – Scania – Volvo – DAF

 

Stamatis