Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

Η Αεροανάρτηση & ο Καύσωνας

Η Αεροανάρτηση & ο Καύσωνας

Ο συχνός έλεγχος της αερόφουσκας: Ειδικότερα με Καύσωνα

Ο Αύγουστος ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις σχετικά με τις υψηλές θερμοκρασίες και προβλέπεται μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς και τα οχήματα μας. Το νέο topic της σελίδας μας θα επικεντρώνεται σε συμβουλευτικές πληροφορίες που μπορούν να διευκολύνουν και να σώσουν καταστάσεις με το όχημα σας.

Tip of week

Πρώτη βδομάδα Αυγούστου με σταθερά 45αρια πανελλαδικά και πάμε για το tip του εφταημέρου. Οι αερόφουσκες των οχημάτων μας αποτελούνται από το ίδιο υλικό με τα ελαστικά μας με αποτέλεσμα να επιβάλλεται να ακολουθηθεί μια “ξεχασμένη” για την χώρα μας συνήθεια της αλλαγής αυτών υποχρεωτικά εντός τετραετίας λόγω κινδύνων που εγκυμονούνται.

Καύσωνας

Ειδικότερα, είναι σημαντικός ο συχνός έλεγχος τους στα εξιδεικεύμενα συνεργεία μπορεί να προλάβει δυσάρεστες εκπλήξεις, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν καθυστερήσεις έως και αναβολές παραδόσεων των φορτίων σας.

Εξοικονόμηση Καυσίμου

Η τακτική επιτήρηση της κατάστασης που βρίσκονται οι υποβοηθήσεις ανάρτησης, οι γνωστές μας “αερόφουσκες”, καθώς και η αντικατάσταση αυτών που κρίνονται αναγκαίες μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση καυσίμου για τα οχήματα σας, διότι περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η απώλεια αέρα από το σύστημα αποθήκευσης του, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται περαιτέρω προετοιμασία του οχήματος πριν την έναρξη του δρομολογίου.

Επιλέγουμε Ποιοτικά

Όπως τα περισσότερα μέρη του οχήματος απαιτούν ανταλλακτικά με ποιότητα και υψηλούς δείκτες αντοχής, έτσι και οι αερόφουσκες επιζητούν μια ποιοτική επιλογή που θα σας αποτρέψει από ταχύτερες επισκέψεις στο συνεργείο, αλλά και πιθανές βλάβες εντός του δρομολογίου σας. Η φθηνή επιλογή δεν είναι πάντα και η καλή.

Εδώ θα βρισκόμαστε κάθε δεύτερη εβδομάδα για πληροφορίες και συμβουλές για το όχημα σας.
Stamatis