Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

Φανάρια Καρότσας Schmitz Cargobull

φανάρια καρότσας schmitz

Φανάρια Καρότσας Schmitz Cargobull

Η εταιρεία μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε ανταλλακτικά & αξεσουάρ καρότσας όπως φανάρια γνήσια Schmitz, είτε επικαθήμενης (ημιρυμουλκούμενης) είτε συρόμενης (ρυμουλκούμενης. Ειδικότερα καινούργια & μεταχειρισμένα ανταλλακτικά γνήσια & εμπορίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το φορτηγό και της καρότσας / νταλίκας σας.

Φανάρια Καρότσας Schmitz – Βαρνάς Ο.Ε.

Η Schmitz Cargobull προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για την καρότσα. Ταυτόχρονα, η πολιτική της ακολουθεί την επιθυμία του πελάτη, για την βέλτιστη εξυπηρέτηση του. 

Φανάρια Πορείας Schmitz – Βαρνάς Ο.Ε.

Η κατηγορία για τα φανάρια πορείας της καρότσας περιλαμβάνει διάφορους τύπους φωτεισμών όπως με απλή λάμπα ή Led φωτεισμού για καλύτερο αποτέλεσμα. Ενώ μπορείτε να δείτε τις παραπομπές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

ΦΑΝΑΡΙ LED ΜΕ ΦΛΑΣ ΓΡΑΜΜΗ SCHMITZ CARGOBULL ΔΕΞΙ

Φανάρια Όγκου – Βαρνάς Ο.Ε.

Τα φανάρια όγκου για τις καρότσες της Schmitz Cargobull αποτελούν μια κατηγορία μεγάλου ενδιαφέροντος. Επίσης στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε φανάρια όγκου καρότσας schmitz.

Φανάρι όγκου πορτοκαλί Led με διπλή φίσα γνήσιο Schmitz

Φανάρια Πινακίδας – Βαρνάς Ο.Ε.

Τα φανάρια πινακίδας πλέον διευκολύνουν την καλωδίωση τους με την εφαρμογή πάνω στα φανάρια πορείας της καρότσας της Schmitz Cargobull. Παράλληλα, η δυνατότητα αυτή αφαιρεί άσκοπες καλωδιώσεις από το όχημα, καθώς επίσης και την πιθανότητα κάποιας φθοράς της καλωδίωσης.

Φανάρι / Φως πινακίδας κυκλοφορίας Led γνήσιο Schmitz

Παρελκόμενα – Βαρνάς Ο.Ε.

Τα ηλεκτρικά ανταλλακτικά μέρη και τα παρελκόμενα των φαναριών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καρότσας και του φορτηγού. Αξιοσημείωτο είναι οι φίσες, οι καλωδιώσεις, οι διακλαδωτές, οι διακόπτες και οι αντάπτορες προσφέρουν λύσεις για να γίνει κάθε εργασία σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ.

Φις – Φίσα σετ 2 επαφών Superseal γνήσια Schmitz Αρσενική

Αντί επιλόγου

Τα ανταλλακτικα αποτελουν τον σημαντικότερο τομεα του φορτηγου σας. Η επιλογή των ανταλλακτικων,  μεταχειρισμενα ή καινουργια, γνησια ή εμποριου πρεπει να βασίζεται σε σωστή έρευνα. Το κατάστημα μας διαθέτει ποικιλία ανταλλακτικων για φορτηγα (τράκτορες) και καρότσες(θαλάμους-ψυγεία-κουρτίνες-παραπέτο-ανατροπες-κοντεινερ) Schmitz Cargobull – Scania – Volvo – DAF

Stamatis