Μπαγκαζιέρες Φορτηγού Καρότσας

Μπαγκαζιέρες Φορτηγού Καρότσας

Η εταιρεία μας παρέχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ντουλάπια μπαγκαζιέρες του φορτηγού και της καρότσας, είτε επικαθήμενης (ημιρυμουλκούμενης) είτε συρόμενης (ρυμουλκούμενης.

Ανταλλακτικά Φορτηγού

Καινούργια & μεταχειρισμένα ανταλλακτικά γνήσια & εμπορίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το φορτηγό και της καρότσας / νταλίκας σας.

Οι εγκαταστάσεις

Επομένως στις εγκαταστάσεις μας 15.000 τ.μ. διαθέτουμε με άμεση διαθεσιμότητα πάνω από 20.000 κωδικούς ανταλλακτικών & αξεσουάρ. Επίσης προσφέρουμε λύσεις για τον αυτοκινητιστή και τα logistics centers.

Service Partner Schmitz Cargobull

Ταυτόχρονα αποτελούμε μέλος του δικτύου Service Partner της Schmitz Cargobull AG, βραβευμένοι το 2018 ως ο καλύτερος συνεργάτης της γερμανικής εταιρείας.

Ανταλλακτικά όλων των τύπων

Τα ανταλλακτικα αποτελουν τον σημαντικότερο τομεα του φορτηγου & της καρότσας σας. Ειδικότερα η επιλογή των ανταλλακτικων,  μεταχειρισμενα ή καινουργια, γνησια ή εμποριου πρεπει να βασίζεται σε σωστή έρευνα. Παράλληλα το κατάστημα μας διαθέτει ποικιλία ανταλλακτικων για φορτηγα (τράκτορες) και καρότσες(θαλάμους-ψυγεία-κουρτίνες-παραπέτο-ανατροπες-κοντεινερ) Schmitz Cargobull – Scania – Volvo – DAF

Μπαγκαζιέρες Φορτηγού & Καρότσας

Επίσης εδώ θα βρείτε πρόσθετα είδη και παρελκόμενα καρότσας. Από Εργαλειοθήκες-Ντουλάπια – Μπαγκαζιέρες, Παγούρια νερού, Θήκες Ρεζέρβας έως Σκάλες Φορτηγού & Καρότσας.

Συνεργείο Φρένων & Αέρα Φορτηγού

Αν θέλετε να μην έχετε “κλασική περίπτωση βλάβης” όπως στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +302410831444. Παράλληλα πληροφορίες για το φίλτρο ξηραντήρα αέρος που πρέπει να επιλέξετε μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω σύνδεσμο https://varnas.gr/%ce%be%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%86%ce%af%ce%bb%cf%84%cf%81%ce%b1/?preview_id=7194&preview_nonce=41b9e46c62&preview=true&_thumbnail_id=7195

Η ορθή επιλογή που έχει βάση την ποιότητα και την κατάλληλη κατά τις συνθήκες εργασίας του οχήματος προσφέρει διάρκεια του ανταλλακτικού και σωστή λειτουργία του φορτηγού μακριά από βλάβες και ακινησίες.