Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

Τρόποι Αποστολής

Α)  με Courier

Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες ACS Courier Τυρνάβου

Η χρέωση στις αποστολές με κούριερ διαμορφώνεται ανάλογα με τα κιλά, τον όγκο και τον προορισμό του δέματος:

• Για αποστολές βάρους και όγκου ως 2 κιλά: 4.96€

• Για αποστολές βάρους από 2 κιλά και άνω: +1.50€ ανά κιλό

Για μεταφορικά με courier σε προϊόντα που ξεπερνούν τα 5 κιλά (ογκομετρικά ή σε βάρος) δύναται να ζητηθεί προεξόφληση με τραπεζική κατάθεση ή μέσω κάρτας. 

* Σε θεωρούμενες δυσπρόσιτες περιοχές αποστολής κατά την εταιρεία Courier επιλέγεται το πλησιέστερο συνεργαζόμενο κατάστημα Courier με ένδειξη “παραλαβή από το κατάστημα”, απ΄όπου και πραγματοποιείται η παραλαβή του προϊόντος.

Β)  με Πρακτορείο Μεταφορών – Φορτηγά (1-2 εργάσιμες μέρες)

MONO ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΟΓΚΩΔΩΝ / ΒΑΡΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στην περίπτωση των πρακτορείων μεταφορών δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής και τα έξοδα αποστολής καταβάλλονται από εσάς κατά την παραλαβή της παραγγελίας από το πρακτορείο ή στην διεύθυνση που θα υποδείξετε.
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να εκτελεστεί η αποστολή της παραγγελίας με πρακτορείο της επιλογής σας.
Στο τέλος της παραγγελιας σας, θα υπάρχει τηλεφωνική ενημέρωση για το κόστος των μεταφορικών

Δ)  Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε απευθείας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, τα ανταλλακτικά από το κατάστημά μας.

7ο χλμ Λάρισας – Κοζάνης, 41500 

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης: Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier ή με πρακτορείο μεταφορών για ογκώδη προϊόντα. Η εταιρία Εταιρεία συνεργάζεται με τις εταιρείες Acs Courier και Kioussis Transys για την μεταφορά των προϊόντων.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 13.00 από Δευτέρα εως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα.Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 13.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 13:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 17:00.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση της παραγγελίας του πέραν από τους χρόνους παράδοσης που ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα,το μέγιστο χρονικό περιθώριο είναι 7 ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η παραγγελία.Σε περίπτωση που το χρονικό περιθώριο υπερβεί το διάστημα αυτό, η παραγγελία θα παραδοθεί με τις τιμές λιανικής που ισχύουν την ημέρα της αποστολής των προϊόντων.Η ίδια πολιτική ισχύει και για τις παραγγελίες που ο πελάτης επιθυμεί να παραλάβει από τα καταστήματά μας την παραγγελία του.

Βασικές υπηρεσίες

Υπηρεσία Express-Επόμενη μέρα Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης* (Εργάσιμες ημέρες)  Εντός Πόλης 1 ημέρα

Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες

Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες

.

Για τα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε, η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών.Σε αυτή την περίπτωση ο τρόπος πληρωμής είναι αποκλειστικά πιστωτική κάρτα, ή κατάθεση σε τράπεζα.Τα μεταφορικά είναι κατα πολυ οικονομικοτερα με το πρακτορειο μεταφορών και επιβαρυνουν τον πελατη κατα την παράδοση.Η παράδοση των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών εντός Ελλάδος, γίνεται επί πεζοδρομίου στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας για πελάτες που υπάρχει άμεση ανταπόκριση του πρακτορείου και κατόπιν συνεννόησης με το δευτερογενές πρακτορείο που αναλαμβάνει την ανταπόκριση.Για απόστολές Εξωτερικού άνω των 2kg ζυγίσιμα και ογκομετρικά που είναι αναγκαία η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών η τιμές όλων των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από τον όρο EXW. Η EXW σημαίνει ότι ο αγοραστής αναλαμβάνει τους κινδύνους που συνεπάγεται η μεταφορά των εμπορευμάτων στον τελικό προορισμό τους. Ο πωλητής δεν φορτώνει τα εμπορεύματα για τη συλλογή των οχημάτων και δεν τα εκκαθαρίζει για εξαγωγή ή αν ο πωλητής φορτώνει τα αγαθά, το κάνει στον κίνδυνο και το κόστος του αγοραστή. Ειδικότερα, οι παραγγελίες που περιλάμβανουν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα και παραδίδονται με πρακτορεία Μεταφορώνδεν θα εκτελεστούν για τις ημερομηνίες 24-12 & 31-12 και επίσημες αργίες & ημιαργίες.

Όλα τα ανωτέρω δεν μπορούν να ισχύουν – φυσικά – όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.