Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

24ωρο κινητό συνεργείο φορτηγών

κινητό συνεργείο φορτηγών

24ωρο κινητό συνεργείο φορτηγών

Η Εταιρεία «Φρένα Βαρνάς» ξεκίνησε στη Λάρισα το 1967. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας διαθέτει ένα σύγχρονο κινητό συνεργείο φορτηγών 24/7 για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. 

Συνεργείο Φρένων – Βαρνάς Ο.Ε.

Η εταιρεία μας είναι από τα πλέον σύγχρονα συνεργεία επισκευής φρένων και ΑΒS στον τομέα των μεγάλων επαγγελματικών οχημάτων στη Θεσσαλία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κινητό Συνεργείο Φορτηγών – Βαρνάς Ο.Ε.

Επιπρόσθετα με το συνεργείο του τεχνικού σκέλους της Εταιρείας μας λειτουργεί κινητό συνεργείο φορτηγών 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες την ημέρα. Στοχεύουμε στην άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε έκτακτες και απρόσμενες βλάβες, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στο έργο τους.

Επισκευή Ρουλεμάν / Μουαγιέ Καθ’οδόν

Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας προσφέρει λύσεις, ώστε να μην υπάρξει απρόσμενη διακοπή του μεταφορικού έργου. Επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε κατεστραμένους μουαγιέδες & ρουλεμάν του φορτηγού – οχήματος καθ’οδόν. 

κινητό συνεργείο φορτηγών
κινητό συνεργείο φορτηγών

Επισκευή Ξηραντήρα Αέρος – Βαρνάς Ο.Ε.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε καθ’οδόν επισκεύες και αντικατάσταση ξηραντήρα αέρος του φορτηγού όλων των κατασκευαστών. 

Επισκευή Βαλβίδας Αέρας – Βαρνάς Ο.Ε.

Το συνεργείο φρένων πραγματοποιεί επισκευές βαλβίδας αέρος διαφόρων τύπων.

κινητό συνεργείο φορτηγών

Γνήσια Ανταλλακτικά 

Η εταιρεία μας σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών. Η επιλογή της ποιότητας σας επιβραβεύει σε βάθος χρόνου.

 

κινητό συνεργείο φορτηγών

Συνεργειο Φρενων – Ανταλλακτικα Φορτηγων

Στην αποθήκη των 400 m2, η εταιρεία διαθέτει ανταλλακτικά όλων των τύπων, από ένα παξιμάδι έως και ολόκληρο μουσαμά. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως η εταιρεία έχει πάντοτε προϊόντα σε στοκ, ώστε να ικανοποιεί ανά πάσα στιγμή τις ανάγκες των πελατών της. Μάλιστα, η εταιρεία διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού στοχεύει να επεκτείνει αποτελεσματικότερα τη δράση της σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία

Θα μας βρείτε στο +302410831444 και στο https://www.facebook.com/Varnas.gr

Αντί επιλόγου

Τα ανταλλακτικα αποτελούν τον σημαντικότερο τομεα του φορτηγου σας. Ταυτόχρονα η  επιλογή των ανταλλακτικων,  μεταχειρισμενα ή καινουργια, γνησια ή εμποριου πρεπει να έχει σωστή έρευνα. Παράλληλα, το κατάστημα μας έχει ποικιλία ανταλλακτικα φορτηγου (τράκτορες) και καρότσες(θαλάμους-ψυγεία-κουρτίνες-παραπέτο-ανατροπες-κοντεινερ) Schmitz Cargobull – Scania – Volvo – DAF

Stamatis