Loading

7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

+30 2410 831444                      

                       

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ

Δευ.- Παρ.: 9:00 πμ – 5:00μμ
Τηλ. Επικοινωνίας +30 2410 831444              
7ο χλμ Λάρισας Κοζανης, 41500                      

Ειδικό Συνεργειο Φρενων εδώ και 55 χρόνια

συνεργειο φρενων

Ειδικό Συνεργειο Φρενων εδώ και 55 χρόνια

Η εταιρεία Φρένα Βαρνάς με συνεργειο φρενων για φορτηγά, λεωφορεία και καρότσες εδώ και τρεις γενιές. Η εμπειρία 55 ετών παρέχει εγγύηση για τον επαγγελματία οδηγό για την επισκευή του φορτηγού.

Συνεργειο Φρενων – Βαρνάς Ο.Ε.

Οδηγούμε μέχρι τη Λάρισα, για να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους της εταιρείας, στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που είναι στο 7ο χλμ. Λάρισας – Τυρνάβου. Η κουβέντα μας με τον πρόεδρο της εταιρείας, κ. Βασίλη Βαρνά, ξεκίνησε από τη μεγάλη επένδυση του 2000, όταν ξεκίνησαν την ανέγερση των εγκαταστάσεων της εταιρείας συνολικής επιφάνειας 15.000 m2 . Η εταιρεία διαθέτει «πράσινη» φιλοσοφία, καθώς στην οροφή του κτηρίου υπάρχουν φωτοβολταϊκά πάνελ που ικανοποιούν τις ενεργειακές απαιτήσεις του χώρου.

«Προς το παρόν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση της επένδυσης. Μόνο που ο χώρος έχει στενέψει ήδη επικίνδυνα και στο μυαλό μου υπάρχουν σχέδια για επέκταση. Μάλιστα εξετάζουμε τη δημιουργία ενός χώρου αποκλειστικά για τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά που αφορούν σε μοντέλα των VolvoScania και DAF.», δήλωσε σχετικά ο κ. Βασίλης Βαρνάς. Αφου ανέφερε για το ποια είναι η ανταπόκριση του κοινού για τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, τόνισε: «Τα πρώτα δείγματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Εισάγουμε ανταλλακτικά φρένων και γενικότερα αξεσουάρ από τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία και την Ολλανδία. Προτιμούμε ένα καλό μεταχειρισμένο ανταλλακτικό από ένα after market χαμηλής ποιότητας».

 

Συνεργασία με γνωστούς κατασκευαστικούς οίκους

Η μεγαλύτερη διάκριση της εταιρείας Φρένα Βαρνάς, είναι πως αποτελεί τον επίσημο συνεργάτης των  Schmitz Cargobull, Wabco και B.P.W. στις πωλήσεις ανταλλακτικών, service και κάλυψης εγγυήσεων στην κεντρική Ελλάδα, καθώς και των εταιρειών KNORR-BREMSEHALDEX και SAF. Παράλληλα, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα συνεργεία επισκευής φρένων και των συστημάτων ABS, EBS και ECAS που διαθέτουν τα επαγγελματικά οχήματα όλων των ειδών.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία με το συνεργειο φρενων έχει ειδίκευση στις ηλεκτρονικές αναρτήσεις, στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων ABS, στα συστήματα φρένων (υδραυλικών και αερόφρενων) από 3 τόνους και άνω, στις βαλβίδες φρένων και στα ανυψωτικά αξόνων. «Υπάρχει ικανοποίηση από τις συνεργασίες μας, αλλά και με τις προοπτικές του μέλλοντος. Εδώ και 4 χρόνια είμαστε επίσημος αντιπρόσωπος της SCHMITZ», δήλωσε ο κ. Βασίλης Βαρνάς, ο οποίος συνέχισε : «Όσοι δυναμώσουν θα δουλέψουν. Αν δεν ρίξεις χρήματα, δεν θα πάρεις. Αν μείνεις στάσιμος με την τεχνολογία να αλλάζει κάθε χρόνο, θα μείνεις πίσω. Δεν μπορείς να σταματήσεις ούτε στιγμή στο χώρο μας».

Συνεργειο Φρενων – Ανταλλακτικα Φορτηγων

Στην αποθήκη των 400 m2, η εταιρεία διαθέτει ανταλλακτικά όλων των τύπων, από ένα παξιμάδι έως και ολόκληρο μουσαμά. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως η εταιρεία έχει πάντοτε προϊόντα σε στοκ, ώστε να ικανοποιεί ανά πάσα στιγμή τις ανάγκες των πελατών της. Μάλιστα, η εταιρεία διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού στοχεύει να επεκτείνει αποτελεσματικότερα τη δράση της σε όλη την Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, η φήμη της εταιρείας «Φρένα Βαρνάς» -η οποία ξεπερνά τα στενά όρια της Θεσσαλίας και φτάνει σε όλη την Ελλάδα- δείχνει να έχει επιβράβευση, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια, καθώς συναντήσαμε ανθρώπους ικανούς και με όραμα, οι οποίοι επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος επενδύοντας χρήματα, δίχως να κάνουν εκπτώσεις ούτε στην ποιότητα των προϊόντων τους, ούτε φυσικά στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά όταν έχεις να κάνεις με το σύστημα πέδησης ενός επαγγελματικού οχήματος, το οποίο -επαναλαμβάνουμε- είναι μείζονος σημασίας σε όρους ασφάλειας.

Αντί επιλόγου

Τα ανταλλακτικα αποτελούν τον σημαντικότερο τομεα του φορτηγου σας. Ταυτόχρονα η  επιλογή των ανταλλακτικων,  μεταχειρισμενα ή καινουργια, γνησια ή εμποριου πρεπει να έχει σωστή έρευνα. Παράλληλα, το κατάστημα μας έχει ποικιλία ανταλλακτικα φορτηγου (τράκτορες) και καρότσες(θαλάμους-ψυγεία-κουρτίνες-παραπέτο-ανατροπες-κοντεινερ) Schmitz Cargobull – Scania – Volvo – DAF

Συγγραφέας
Stamatis